Atgal
Dokumento dalys
Dokumento struktūra
Pagrindinė dalis
Preambulė
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
Parašo rekvizitai
Patvirtinta ŽEMĖS ŪKIO IR MAISTO PRODUKTŲ MAŽMENINIŲ KAINŲ TURGAVIETĖSE IR KAIMO VIETOVIŲ PARDUOTUVĖSE TYRIMO TAISYKLĖS
1 Skyrius BENDROSIOS NUOSTATOS
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
2.1 Punktas (2.1 p.)
2.2 Punktas (2.2 p.)
3 Punktas (3 p.)
2 Skyrius VARTOJAMOS SĄVOKOS
4 Punktas (4 p.)
3 Skyrius DUOMENŲ RINKIMAS IR TVARKYMAS
5 Punktas (5 p.)
5.1 Punktas (5.1 p.)
5.2 Punktas (5.2 p.)
5.3 Punktas (5.3 p.)
5.4 Punktas (5.4 p.)
5.5 Punktas (5.5 p.)
6 Punktas (6 p.)
6.1 Punktas (6.1 p.)
6.2 Punktas (6.2 p.)
6.3 Punktas (6.3 p.)
6.4 Punktas (6.4 p.)
6.5 Punktas (6.5 p.)
6.6 Punktas (6.6 p.)
4 Skyrius TYRIMO DUOMENŲ KONTROLĖ
7 Punktas (7 p.)
8 Punktas (8 p.)
8.1 Punktas (8.1 p.)
8.2 Punktas (8.2 p.)
9 Punktas (9 p.)
9.1 Punktas (9.1 p.)
9.2 Punktas (9.2 p.)
10 Punktas (10 p.)
10.1 Punktas (10.1 p.)
10.2 Punktas (10.2 p.)
10.3 Punktas (10.3 p.)
11 Punktas (11 p.)
5 Skyrius DUOMENŲ APSKAITA IR SAUGOJIMAS
12 Punktas (12 p.)
13 Punktas (13 p.)
Pabaiga
1 Priedas ŽEMĖS ŪKIO IR MAISTO PRODUKTŲ MAŽMENINIŲ KAINŲ TURGAVIETĖSE RINKIMO METODIKA (1 pr.)
1 Punktas (1 pr. 1 p.)
2 Punktas (1 pr. 2 p.)
3 Punktas (1 pr. 3 p.)
4 Punktas (1 pr. 4 p.)
5 Punktas (1 pr. 5 p.)
6 Punktas (1 pr. 6 p.)
7 Punktas (1 pr. 7 p.)
8 Punktas (1 pr. 8 p.)
9 Punktas (1 pr. 9 p.)
10 Punktas (1 pr. 10 p.)
Pabaiga
2 Priedas ŽEMĖS ŪKIO IR MAISTO PRODUKTŲ MAŽMENINIŲ KAINŲ KAIMO VIETOVIŲ PARDUOTUVĖSE RINKIMO METODIKA (2 pr.)
1 Punktas (2 pr. 1 p.)
2 Punktas (2 pr. 2 p.)
3 Punktas (2 pr. 3 p.)
4 Punktas (2 pr. 4 p.)
5 Punktas (2 pr. 5 p.)
6 Punktas (2 pr. 6 p.)
7 Punktas (2 pr. 7 p.)
8 Punktas (2 pr. 8 p.)
9 Punktas (2 pr. 9 p.)
10 Punktas (2 pr. 10 p.)
Pabaiga
3 Priedas (Neatitikčių registravimo žurnalo forma) (3 pr.)
Pabaiga
©2014, Lietuvos Respublikos Seimo kanceliarija