Atgal
Dokumento dalys
Dokumento struktūra
Pagrindinė dalis
Preambulė
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
2.1 Papunktis (2.1 pp.)
2.2 Papunktis (2.2 pp.)
Parašo rekvizitai
Patvirtinta MAISTINIŲ NAMINIŲ PAUKŠČIŲ IR KIŠKIAŽVĖRIŲ ŠVIEŽIOS MĖSOS TIEKIMO MAŽAIS KIEKIAIS VIETINEI RINKAI VETERINARIJOS REIKALAVIMAI
1 Skyrius BENDROSIOS NUOSTATOS
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
3 Punktas (3 p.)
4 Punktas (4 p.)
5 Punktas (5 p.)
5.1 Papunktis (5.1 pp.)
5.2 Papunktis (5.2 pp.)
5.3 Papunktis (5.3 pp.)
5.4 Papunktis (5.4 pp.)
5.5 Papunktis (5.5 pp.)
6 Punktas (6 p.)
7 Punktas (7 p.)
2 Skyrius VETERINARIJOS REIKALAVIMAI ŠVIEŽIOS MĖSOS TVARKYMO PATALPOMS
8 Punktas (8 p.)
9 Punktas (9 p.)
9.1 Papunktis (9.1 pp.)
9.1.1 Papunktis (9.1.1 pp.)
9.1.2 Papunktis (9.1.2 pp.)
9.2 Papunktis (9.2 pp.)
9.3 Papunktis (9.3 pp.)
9.4 Papunktis (9.4 pp.)
9.5 Papunktis (9.5 pp.)
10 Punktas (10 p.)
11 Punktas (11 p.)
11.1 Papunktis (11.1 pp.)
11.2 Papunktis (11.2 pp.)
11.3 Papunktis (11.3 pp.)
11.4 Papunktis (11.4 pp.)
11.5 Papunktis (11.5 pp.)
11.6 Papunktis (11.6 pp.)
11.7 Papunktis (11.7 pp.)
11.8 Papunktis (11.8 pp.)
11.9 Papunktis (11.9 pp.)
3 Skyrius VETERINARIJOS REIKALAVIMAI ŠVIEŽIOS MĖSOS GAMYBAI
12 Punktas (12 p.)
13 Punktas (13 p.)
14 Punktas (14 p.)
15 Punktas (15 p.)
16 Punktas (16 p.)
17 Punktas (17 p.)
18 Punktas (18 p.)
19 Punktas (19 p.)
20 Punktas (20 p.)
21 Punktas (21 p.)
22 Punktas (22 p.)
23 Punktas (23 p.)
24 Punktas (24 p.)
25 Punktas (25 p.)
26 Punktas (26 p.)
27 Punktas (27 p.)
4 Skyrius REIKALAVIMAI ŠVIEŽIĄ MĖSĄ TVARKANTIEMS ASMENIMS
28 Punktas (28 p.)
28.1 Papunktis (28.1 pp.)
28.2 Papunktis (28.2 pp.)
28.3 Papunktis (28.3 pp.)
5 Skyrius BAIGIAMOSIOS NUOSTATOS
29 Punktas (29 p.)
30 Punktas (30 p.)
31 Punktas (31 p.)
32 Punktas (32 p.)
33 Punktas (33 p.)
Pabaiga
Priedas (Rekomenduojamas žurnalo formos pavyzdys) (pr.)
2 Priedas (Žurnalo formos pavyzdys) (2 pr.)
©2014, Lietuvos Respublikos Seimo kanceliarija