LIETUVOS RESPUBLIKOS SVEIKATOS APSAUGOS MINISTRO
ĮSAKYMAS
DĖL LIETUVOS RESPUBLIKOS SVEIKATOS APSAUGOS MINISTRO 2001 m. GRUODŽIO 29 d. ĮSAKYMO Nr. 682 „DĖL LIETUVOS HIGIENOS NORMOS HN 53-1:2001 „LEIDŽIAMI VARTOTI MAISTO PRIEDAI. LEIDŽIAMOS VARTOTI KVAPIOSIOS MEDŽIAGOS IR KVAPIŲJŲ MEDŽIAGŲ GAMYBOS ŽALIAVOS“ TVIRTINIMO“ IR JĮ KEITUSIŲ IR PILDŽIUSIŲ ĮSAKYMŲ PRIPAŽINIMO NETEKUSIAIS GALIOS
2009 m. liepos 10 d. Nr. V-577
Vilnius
Vadovaudamasis Lietuvos Respublikos maisto įstatymo (Žin., 2000, Nr. 32-893; 2002, Nr. 64-2574; 2003, Nr. 92-4139) 9 straipsnio 2 dalies 1 ir 4 punktais bei atsižvelgdamas į 2008 m. gruodžio 16 d. Europos Parlamento ir Tarybos reglamentą (EB) Nr. 1334/2008 dėl kvapiųjų medžiagų ir aromatinių savybių turinčių tam tikrų maisto ingredientų naudojimo maisto produktuose ir ant jų ir iš dalies keičiantį Tarybos reglamentą (EEB) Nr. 1601/91, reglamentus (EB) Nr. 2232/96 ir (EB) Nr. 110/2008 bei Direktyvą 2000/13/EB (OL 2008 L 354, p. 34):
1. Pripažįstu netekusiais galios:
1.1 Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministro 2001 m. gruodžio 29 d. įsakymą Nr. 682 „Dėl Lietuvos higienos normos HN 53-1:2001 „Leidžiami vartoti maisto priedai. Leidžiamos vartoti kvapiosios medžiagos ir kvapiųjų medžiagų gamybos žaliavos“ tvirtinimo“ (Žin., 2002, Nr. 24-891);
1.2. Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministro 2004 m. gegužės 5 d. įsakymą Nr. V-326 „Dėl Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministro 2001 m. gruodžio 29 d. įsakymo Nr. 682 „Dėl Lietuvos higienos normos HN 53-1:2001 „Leidžiami vartoti maisto priedai. Leidžiamos vartoti kvapiosios medžiagos ir kvapiųjų medžiagų gamybos žaliavos“ tvirtinimo“ pakeitimo“ (Žin., 2004, Nr. 81-2907);
1.3. Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministro 2004 m. liepos 15 d. įsakymą Nr. V-531 „Dėl Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministro 2001 m. gruodžio 29 d. įsakymo Nr. 682 „Dėl Lietuvos higienos normos HN 53-1:2001 „Leidžiami vartoti maisto priedai. Leidžiamos vartoti kvapiosios medžiagos ir kvapiųjų medžiagų gamybos žaliavos“ tvirtinimo“ papildymo“ (Žin., 2004, Nr. 113-4236).