LIETUVOS RESPUBLIKOS ŽEMĖS ŪKIO MINISTRAS
Į S A K Y M A S
DĖL 1998 M. LAPKRIČIO 9 D. ĮSAKYMO NR. 240 PAPILDYMO
2001 m. balandžio 26 d. Nr. 126
Vilnius
Vadovaudamasis Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2001 m. balandžio 18 d. nutarimu Nr. 430 „Dėl Lietuvos Respublikos Vyriausybės 1997 m. kovo 24 d. nutarimo Nr. 268 „Dėl prekių eksporto ir importo reguliavimo Lietuvos Respublikoje tvarkos“ papildymo“ (Žin., 2001, Nr. 35-1181), papildau 1998 m. lapkričio 9 d. įsakymu Nr. 240 patvirtintos Žemės ūkio ir maisto produktų importo automatinio licencijavimo tvarkos (Žin., 1998, Nr. 98-2730; 2000, Nr. 54-1591) 1 punkto pirmąją pastraipą ir išdėstau ją nauja redakcija:
„Žemės ūkio ir maisto produktų importo automatinio licencijavimo tvarka nustato, kaip Lietuvos Respublikos ūkio subjektai gali įsigyti licencijas importuoti Lietuvos Respublikos Vyriausybės 1997 m. kovo 24 d. nutarimo Nr. 268 „Dėl prekių eksporto ir importo reguliavimo Lietuvos Respublikoje tvarkos“ 2.11.2 ir 2.11.3 punktais patvirtintus žemės ūkio ir maisto produktus: jautieną (kodai pagal Kombinuotąją prekių nomenklatūrą – 02.01-02.02), kiaulieną (kodas pagal KPN – 02.03), mėsą ir mėsos subproduktus (kodai pagal KPN 02.06, 02.10), paukštieną (kodas pagal KPN – 02. 07), žuvis (kodai pagal KPN – 03.02-03.03), skintas gyvas gėles (kodas pagal KPN – 0603.10), bulves (kodas pagal KPN – 0701.90), pomidorus (kodai pagal KPN – 0702.00.00.2 – 0702.00.00.6), svogūnus (kodas pagal KPN – 0703.10.19.0), kopūstus (kodai pagal KPN – 0704.90.10.0), morkas, ropes (kodas pagal KPN – 0706.10.00.0), agurkus (kodas pagal KPN – 0707.00.05.2 – 0707.00.05.5), pievagrybius (kodas pagal KPN – 0709.51.10.0), obuolius (kodai pagal KPN – 0808.10.10.0, 0808.10.20.1, 0808.10.20.4 – 0808.10.50.1, 0808.10.50.4 – 0808.10.90.1, 0808.10.90.4), javus (kodai pagal KPN – 1001.90-1004.00.00), grikius (kodas pagal KPN – 1008.10.00), malybos produkciją, krakmolą, inuliną, kviečių glitimą (kodai pagal KPN – 1101.00-11.06, 11.08, 1109.00.00), rapsų, rapsiukų, garstyčių aliejų (kodas pagal KPN – 15.14), margariną (kodas pagal KPN – 15.17), mėsos konservus (kodas pagal KPN – 16.02), žuvų konservus (kodas pagal KPN – 16.04), cukrų ir kitą cukrų (kodai pagal KPN – 17.01 – 17.02)“.